1 Şubat 2010 Pazartesi

Sinir Dersi

Asfaltın üzerinde olan kesik kesik ya da sürekli olan beyaz çizgilere şerit denmez. Onlar şerit çizgileridir. Şerit o çizgilerin aralarındaki, ya da çizgi ile yol sınırı arasındaki asfalt bölgesine denir. Yani şerit çizgileri şeritleri belirler. Sen mal sürücü ! Sürücü olduğun için uymak zorunda olduğun trafik kuralları aracını şeridin üzerinde/içinde kullanmanı emreder, şerit çizgisinin üzerinde değil. Erkek isen bacaklarının arasına ne alacaksın, kadın isen orana burana ne sokacaksın bilemem ama bu işleri şeridim ile yapma, git başka ne buluyorsan onunla yap. Tek bir sandalyeye otur, aynı anda ağzına tek bir kaşık sok, bir ayağına bir pabuç geçir. Anladın mı, bir şerit işgal et. İyice düşün, şerit çizgisini arabanın altında ortaladın mı iki şerit harcarsın, o yolu da hiç bir işe yaratmazsın. Allah belanı verir. Verene kadar bizim belamız olma.

5 yorum:

.. dedi ki...

8)
bakma güldüğüme. cinnete gelmişsin, anlarım. bu konuda değilse de pek çok konuda cinnetle beraber yaşıyorum şu ara.
ama sakin.
o gerizekalı beyinsizin plakayı alsaydın da, yazsaydın ya burda 8)
bi de,
güldürdün beni be çağlar.
valla 8)
çok yaşa!

Jido dedi ki...

:) Senin cinnet gecirmis halini severim ben :)))) Iyi de sana da bu saatten sonra Hosgeldiniz burasi Turkiye demek abes olur di mi ?? Senin hala bunlari garipseyip yetmeyip sorun etmen cinnet boyutunda sinirlerini lacka etmesine musade etmen garip..Sen bu abuk subuk yurdum gercekleriyle yasamaya alisiksin..Bosversene.Daha sorun olmayi sinir olmayi hak edecek mevzulari tak kafana ...Bari beynini yorduguna degsin..beni dusun mesela :) Bence gayet de guzel mesgul olunabilecek bi konudur bu :P

Çağlar dedi ki...

* Bacım:
Belli bir adet sürücü ile ilgili değil efendim benim bu serzenişim. Hep oluyor, hep geliyor sağdan soldan. Hani belki ben bile yapıyorumdur bazen, bilmem. Ama karşıma/önüme çıka çıka biriktiler, ondan yazdım.

* Jido:
Ben hiç bırakmayacağım kabul etmemeyi. Hep kendime kızacağım, hep etrafıma kızacağım. Hem gerçekleri kabul edeceğim, hem etmeyeceğim. Bir boşvereceğim, bir tırmalayacağım. Bilmiyorum başka bir yol.
Seni düşünmek, zaten hep yaptığım şey ki ;)

hayatgibi dedi ki...

ben de epey sövdüm sürücülere bu karda kışta..
hayır madem bu kadar korkacaksınız buzda araba kullanmaya,
çıkmayın da biz d eişimize geç kalmayalım..

güvenli sürüşü anlarım,
biz de dikkatli gidiyoruz elbette bu havalarda..
ama panikten direksiyona yapışıp yolun ortasında durup kalmak!


benim de kabullenemediğim bu..

Çağlar dedi ki...

* Hayatgibi:
Trafik malesef kitlesel birşey, bireysel değil. Oluyor sorunlar. Kabullendim ben.