22 Şubat 2007 Perşembe

Haber Atlas ve Hakan Öge


Size haberler vermeyi atladım çünkü ben de kalabalıktan okuyamadım dergiyi.
Tüm içeriği özetleyip de yormak istemiyorum yazıyı zira geçen atlas özeti sıfır yorum almıştı.

Atlas dergisi Şubat 2007 sayısının haber değeri olan ilginçliği Çekül Vakfı'nın uzun süredir çalıştığı Sinan'a Saygı projesinden olma, Mimar Sinan Eserleri İstanbul Gezi Haritası Eki. Evet bu tam tahmin ettiğiniz şey. Derginin içindeki ek ile durakları mimarın eserleri olan farklı rota gezileri yapabilirsiniz.
Projeye dair detay ise www.sinanasaygi.com adresinde.


Bunun yanında Hakan Öge denizde 3 yılını doldurmaya yaklaştı, sanırım 3. yılında Kızıldeniz'de olacak. Afrika karşısında. www.hakanoge.com



4 yorum:

Çağlar dedi ki...

hbasak 22/2/2007
sinana saygı

Çok beğendim Sinan'a Saygı Projesini. Tam benlikmiş. Haber verdiğin için sağol. Bugünlerde tv'de iki farklı belgesele rastlatım Sinan ile ilgili. Biri İz TV'de, biri TRT'de. Anma yılı/günü vs. mi var bilemiyorum...

Çağlar dedi ki...

imbirgaripsinbirgaripler 22/2/2007
**

sinana saygı projesi çok güzel düşünülmüş gerçekten.denizde 3 yıl çok ilginç ya.ne güzel..bir kere dünyaya geliyoruz ve büyük ihtimal dünyanın bir çok güzelliğini göremeden gideceğiz bu dünyadan.bu arada yazı eklemede hızınıza yetişilmiyor:)

Çağlar dedi ki...

sharquteri 23/2/2007
yecyorum2

Baba sinan çok yaşa. Senin yaptığın superotesi camiye, o camiyle aynı sehirde tam 20 yıl yasamama ragmen 2o kere girdim mi? Girmediysem bunun suçunu ayakkabı bağcıklarını çok uzun tutan ayakkabı endüstrisinde aramak lazım.

yalan mı baba sinan? allahtan ki senin selimiye camin dışardan çok daha güzel görünüyodu...

Çağlar dedi ki...

caglarbilir 24/2/2007
katılımlar

* Başak:
Unesco 2007'yi Mevlana yılı ilan etti, konu o.

* İmbir:
Hakan Öge'nin hikayesi iyice ilginç olacak. Okyanusun ortasında rastgelen bir kadınla(Sophie) hayatını birleştirdi. Tek kişilik dünya turu projesi o anda değişti.
Ayrıca yazı ekleme hızı dedin diye, bir yazıyı taslak'a çektim, beklemede.

* Yec:
:)