24 Aralık 2006 Pazar

Yalandan bisiklet yazısı, reklamlarr

Evet, evet. Tamam, yazmadım. Çünkü binmiyorum. Ama bu yazı sınıfı diğerlerinden çok aşağı kalmamalıydı. Ben de uyduruktan bir sebep bularak ek yapıyorum işte...

Dükkanı taşıyacaz. Eve daha yaklaşacak. Benim Kron (bisikletin markası yahu-ama standart değil Suna ve Haldun sayesinde hoyt kotür bisikletim var ) dükkanda ya. Onu alıp eve getirecem hayırlısıyla. Ama ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca bu işi kesinlikle binerek değil arabaya söküştürerek (bisiklet rahatça sökülebiliyor, onu diyorum) yapacağım.



Dikkat, yanlış anlaşılmasın dükkanın taşınması uyduruk bir iş değil, benim bu yazıya sebep etmem uyduruk bir iş.

Aha bu da böyle bir yazı oldu işte.

7 yorum:

Çağlar dedi ki...

vaveylaa 24/12/2006
uyduruk

Ben de uyduruktan bi yorum yazayım da hem ziyaretçi sayında düşüş olmasın hem de görevimi yapmış olmanın huzuru ile koyayım başımı yastığıma.
Hee bide iyi geceler diyeyim. Ama uyduruktan değil bu, vallahi bak.

Çağlar dedi ki...

dilaya 25/12/2006
Neden acaba...

Çağlar neden acaba bisikleti sökmekle uğraşıyor da iki dakika da binip eve gelemiyo, ha anladım Ankara'da hava soğuk Dilay, senin gibi yatak döşek yatmamak için:)))

Çağlar dedi ki...

Neşe Yaşar 27/12/2006
Bisiklet ve tükkan:)

ya o bisiketi götürmeyin yaaa... Benim o bisiklet üzerinde cici cici planlarım vardı. Ya da siz tükkan taşınınca geri getirin bisikleti daaa...(burdaki "daa" samsunluluktan gelmektedir. :)
Saygılar.

Çağlar dedi ki...

caglarbilir 28/12/2006
Bisikletim üzerinde hain planlar !!!

Neşe hanım, neşe hanıımm.
Bindirmem efendim. Hem izin aldınız mı bakıyim siz.
Ayrıca da; o sofistike, 11 sistem mükemmel aletin hakkını verebilecek misiniz bakalım. ön havalı amortisörleri sizin -olmayan- kilonuza göre ayarlanmalı...

Çağlar dedi ki...

Neşe Yaşar 28/12/2006
Ama ama

Sevgili Çağlar Bey,
Yaptığım yorumdan yanlış çıkarımlar yaptığınızı fark ettim. Ben bisikletinize binecem demedim ki... Sadece planlarım olduğunu söyledim. Belki de sadece bakma eylemi üzerine gerçekleşecek planlardır. Nerden bilebilirsiniz ki...(puhahahahhaha)
Saygılar.

Çağlar dedi ki...

caglarbilir 29/12/2006
anaa

Neşe de "Saygılar"cıymış.

Çağlar dedi ki...

sharquteri 7/1/2007
pisiklet uzerine haybeden yorum

Ben bisikletime kimseye bindirmem arkadas, sezercik aslan parcasi bile gelse arkadaslik damarim depresip bir turluguna da olsa vermem veremem.

Saygilar.

(yasasin saygilarci emekciler)