1 Ekim 2006 Pazar

Binmeden bisiklet



Görüldüğü üzere Bisikletle sınıfındaki yazı adedimiz gülünç durumda. Bunun sebebi biraz uyuşukluk, biraz hava, biraz takvim.

Suna beni dün bisiklet binmeye götürecekti fakat olmadı, daha sonraya erteledik. Sonra şans, dün için Zafer hoca önerdi bisiklet binmeyi. Tamam dedik fakat önce bisikletlerin elden geçmesi gerekiyordu, evden dükkana götürmüştüm benim Kron'u. Topladım, havaları eksikti tamamladım, hocanınkini de şişirdim, şöyle bir çıktım üstüne benim bisikletin, özlemiş olduğuma kanaat getirdim.
Fakat yine uyuzluğumuz tuttu ve bisiklet binmek yerine şirkette pinponu tercih ettik. Bu kararımızda etkili olan bir sebep de havanın rengi idi. Neyse biraz pinpon oynayıp ter attık ve böylece bir bisiklete binmeden bisiklet ile ilgilenme çalışması da bitmiş oldu.



3 yorum:

Çağlar dedi ki...

sunayilmaz 4/10/2006
kotu hava yoktur

Kotu giysi vardir demis norvecliler.
Ben pazar gunu yine bir eymir turu yaptim, bu sefer cabuk oldu, 2 saat yirmi dakika. Haldunla bindik bu sefer. Bu hafta ne yazik ki bisiklete binemeyecegim. Cunku hafta sonu kastayim. Bisiklet uzerine cok kafa yormaya basladim. yakinda yazacam.

Çağlar dedi ki...

caglarbilir 4/10/2006
doğrudur

benim giysiler kötü birader.
param da yok. alamam. peh. :)

Çağlar dedi ki...

isimsiz 25/10/2006
:D

Senin bisiklete binmeye başından niyetin yokmuş, maceracı ruhu olmayan çağlar, ıslanmaktan korkmuş...